Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalliAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1

YazarMesaj
By|DARKBLADE|
Admin
Admin
By|DARKBLADE|

ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1 Empty
MesajKonu: ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1   ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1 Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 4:29 pm

programın 2.1 Sürümü Çıktı !!
Program Açıklaması : OKANSOFT Program ailesinin en güçlü üyelerinden olan Resim-Yazı Programının 2.1 Versiyonu.Bu Program ile resimlerinizin üstüne arka plan izi bırakmadan yazı yazıp yazınıızı kaydedebilirsiniz.Ayrıca Programın Resmin X-Ray Görünümü Ve Çevirme gibi Özellikleri de bulunmaktadır.
Kullanımı : ADIM 1 : Sağ Köşeden Resminizin Bulunduğu Dizine Giderek Resminizi Seçin ve Resim Ekranda Gözüksün.ADIM 2 : Yazının Rengini Sol Köşedeki "RENK SEÇ" Butonundan Ayarlayin.ADIM 3 : Yazının Boyutunu Sol Köşedeki Kutucuğa Yazın. ADIM 4 : Yazınızı Yazıp "YAZ VE KAYDET" Butonuna basın ve C:/ Dizininde Resiminiz Kullanıma Hazır !!
ÖNEMLİ NOT : Programın Kodlaması ,Tasarımı Bana aittir.Hiçbir şekilde alıntı değildir..
© 2007 OKANSOFTWARE Tüm Hakkım Saklıdır./All Rights Reserved...
Yorumlarınızı Bekliyorum ...

DownLoad : http://rapidshare.com/files/76917996/OKANSOFT_Resim-Yazi_v2.1.rar.html

Program Görüntüsü :
1-)
ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1 133

ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1 217

ResimLerinizin Üzerine İz Bırakmadan Yazı Yazın v2.1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-